Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Klantervaringen en beoordeling FACN

Op deze pagina staan klantervaringen en recensies gepubliceerd door en van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen en recensies zijn alle authentiek.

Wilt u meer weten over FACN, kosten en diensten? Stuur dan uw bericht of ga naar de homepage.

Bekijk hieronder alle beoordelingen van de afgelopen jaren.

Lees hieronder de meest recente ervaringen van onze klanten met onze service en dienstverlening:

Jan Marien Evers, 3 maart beoordeling 10

De hypotheek geregeld met Dhr. Luigjes. Zeer deskundig en perfect advies gekregen. Altijd goed bereikbaar, daardoor is alles vlot en nauwkeurig geregeld.


Foka Rouw, 2 maart beoordeling 10

Zeer deskundig en duidelijk. Duidelijke omschrijving wat aan te leveren en snelle afhandeling per mail. Uiterst tevreden. Dank.


Henry Liefting, 30 december beoordeling 10

Heel prettig geholpen door Dhr. Luigjes. Ten allen tijde snelle reacties gekregen op vragen of mailtjes. We merkten dat er veel kennis en kunde in huis was en dat hij overal connecties heeft. Dit resulteerde in een aankoop van een huis binnen een maand tijd! Absoluut nooit het gevoel gehad een nr. te zijn zoals vaak elders. Ben blij met de keuze voor FACN en zou er altijd weer terug komen in de toekomst!


J. Moerman, 30 december beoordeling 10

Hallo hier even een bericht uit Kootwijkerbroek we hebben zeer goede ervaringen 5 jaar geleden en hypotheek laten regelen nu recent weer een hoop dingen laten regelen als we documenten door sturen wordt het direct verwerkt en geregeld als het snel en goed geregeld moet worden moet je bij luigjes in Uddel wezen we zijn vol lof en voor een nette prijs dat is wel zo fijnJ. Werff, 21 december 2020 beoordeling 10

Kort: snelle reactie, vrije keuze, goed advies, wat op de site staat is ook wat er gegeven wordt, rente percentages kloppen met de site, maar ook streng als het moet.
Omdat wij van de ene kant van Nederland naar de andere kant van Nederland verhuizen stelde de bank heel veel vragen. Hier hiel onze adviseur ons continu heel snel mee zelfs op zaterdag. De bank nam helaas iedere keer weer ruim de tijd waardoor wij bijna in de problemen kwamen. Maar door een spoedaanvraag kwam het op het laatste moment toch nog goed. Hij heeft ons zelfs op zaterdag de dag dat de ontbindende voorwaarden afliepen nog goed geholpen en geadviseerd.
Ook was het prettig dat wij alles zelf vrij konden kiezen: welke bank, welke vorm hypotheek wij namen, welke verzekering uiteraard adviseerde hij ons hier wel in.
Helaas heb ik bij andere organisaties slechte ervaringen. Zo werden bepaalde banken en verzekeringen bijna dwingend opgelegd.


Malou, 14 december 2020 beoordeling 10

Hypotheek laten verzorgen door Henry Luigjes.
Zeer positief ervaren. Snel en adviserend contact.


Renu Sardjoe Mishre, 14 december beoordeling 10

Ik ben heel positief over de dienstverlening . Er wordt heel adequaat gereageerd op vragen. Heel kundig en veel kennis in huis! Ik zou het zo weer doen. Scheelt heel wat centen en je bent in heel goede handen.


Bastiaan Doedée, 26 november beoordeling 10

Zeer prettige ervaring gehad en buitengewoon vriendelijk geholpen. Vaak zelfs in het weekend, binnen een uur antwoord gekregen. Helemaal niet aan te merken en de moeite waard!S. Besselink, 26 oktober beoordeling 10

Perfecte service en snelle persoonlijke afhandeling. No nonsense en flexibele klantvriendelijke instelling.


Walther & Jolanda, 26 oktober beoordeling 10

Beste Review Lezers. Hierbij een echte review van zeer tevreden klanten en dat al meer dan 10 jaar. 12 jaar geleden was ik Walther gescheiden en probeerde een ander huis te kopen. Dankzij diverse problemen, onder andere met ziekte, was een hypotheek afsluiten lastig. Via Internet kwam ik toen bij FACN terecht, dhr. Grijm. Deze heeft toen de hypotheek bij Florius verzorgd. Deze aankoop was de verdere basis voor onze vermogensopbouw. De rente bleef maar zakken en deze hypotheek heb ik voor de helft afgelost. Vorig jaar gingen wij kijken om een tweede huis te kopen. Zo gingen we van overlevingsprobematie, naar luxe problemen! Uiteindelijk dit jaar in de zomer offerte aangevraagd op de eigen woning. Consumptief krediet heet dit bij Sietske Meewis. We hebben uiteindelijk maar geen tweede huis gekocht maar een mooi vrijstaande huis in Limburg. Eigenlijk dus voor niets een offerte aangevraagd……… Ware het niet dat we dankzij deze offerte het huis konden kopen. We konden immers aantonen dat wij kredietwaardig waren. Dhr. Henry Luigjes heeft vervolgens weer een offerte aangevraagd voor de nieuwe woning. Het is Henry gelukt om binnen 10 dagen de nieuwe hypotheek af te sluiten! Henry is zo snel met het verwerken van de aangeleverde documenten, dat ik steeds de vertragende factor was. Ook leuk om te vermelden dat het telefoon contact heel prettig is geweest. De prijs van het afsluiten van de hypotheek was ook zeer prettig, zijnde € 695 gebaseerd op execution-only. d.w.z. dat de klant zelf weet wat hij wil, maar de tussenpersoon vraagt de hypotheek aan. Henry en Sietske bedankt! Walter en JolandaAnoniem, 21 september beoordeling 7

Voor hypotheek advies zijn wij naar FACN gegaan. Wij zijn geholpen door Henry. Wat wij heel fijn vonden is dat de mogelijkheid is om buiten kantoortijden afspraken te plannen. Henry is goed op de hoogte van de situaties qua rente. Zo werden wij benaderd om een afspraak te vervroegen zodat wij binnen een gunstiger rentetarief zouden komen. Wij hebben beide erg weinig kennis van hypotheken, Henry heeft ons geprobeerd om alles zo goed mogelijk uit te leggen.


Henk Hazeleger, 14 september beoordeling 10

Fantastische adviseur die deskundig en betrouwbaar te werk gaat en alle afspraken netjes nakomt! Aanrader.


JR, 4 september 2020 beoordeling 10

Met de deskundige en efficiënte hulp van de heer Luigjes een goede hypotheek afgesloten. Procesbewaking en snelheid van reageren was uitstekend. Zeer aan te raden dienstverlener!Ewald Timmen, 3 september beoordeling 9

Het was een prima strak geregisseerd proces met een goede uitkomst. Snelle, duidelijke respons, geen blabla en een hoog werktempo, ging alle dienstverlening in Nederland maar zo…….Ruud, 14 augustus beoordeling 10

FACN werkt snel en efficiënt. Altijd binnen een dag een reactie. Hypotheek was vlot en probleemloos geregeld!


Mark, 12 augustus beoordeling 10

Goede kennis in huis. Denken graag mee. Dikke 10!Claire, 11 augustus beoordeling 10

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. We kregen reminders ruim voor het verstrijken van een deadline, etc. Zeer aanrader om met deze dienstverlener in zee te gaan.


Marleen, 28 juli beoordeling 9

Ik heb een erg goede ervaring met Henry! Ondanks Corona duurde het wat langer, wat ik persoonlijk wat spannend vond! Maar door de fijne begeleiding, het snelle reageren en lastminute wijziging van Henry is alles gelukt! Over twee weekje krijg ik de sleutels al. Dankjewel nogmaals!Cor van Es, 15 juli beoordeling 10

Dit is inmiddels de 3de keer dat ik via Henry een hypotheek regel. Ditmaal voor mijn schoondochter en oudste zoon. Doordat zij zelf nieuwbouw gaan doen en ook door de corona duurde alles wat langer dan verwacht. Maar uiteindelijk wel met een goede afloop. Henry reageert zeer snel en niet alleen van 9 tot 5. Alles samen weer goed geregeld en de samenwerking weer voor herhaling vatbaar. De 4de keer loopt inmiddels, want ook is Henry bezig voor mijn schoondochter en mijn middelste zoon. Henry bedankt!Guus Vriens, 11 juli beoordeling 3

Ben niet tevreden over Henry Luigjes. Geeft informatie zonder overleg met de geldverstrekker. Als je hem daar op aanspreekt, krijg je als antwoord: ik kan niet alles weten! Ik wilde een nieuwe offerte, aangezien de rente was gedaald. Is dus niet door gegaan en kost mij nu dus gedurende de rentevast periode ca 1500 euro!!

Reactie van Henry
Dank voor uw opbouwende kritiek. Er was zeker wel overleg met de geldverstrekker, echter de geldverstrekker geeft binnen de geldigheidstermijn van de offerte geen gewijzigde offerte af. Dat is ook juist van de geldverstrekker en dit heb ik minstens 5 keer proberen uit te leggen aan de heer Vriens. Ik kon mijn inziens niet van tevoren weten dat de heer Vriens eventueel binnen de offerte duur wilde wijzigen. Een aantal geldverstrekkers hebben de dagrentegarantie en een aantal ook niet. Dank voor de beoordeling met het cijfer 3, want ik had gezien uw communicatie met mij maximaal 1 verwacht, dus dat valt 200% mee. Wij wensen u veel woonplezier toe, dit ondanks de in uw ogen ongeveer netto € 3,75 per maand te veel aan rente.Ruben Kruithof, 1 juli beoordeling 10

Uitstekende dienstverlening, betrokken en zeer professioneel. Echt een aanrader! Voor ons maakte de korte lijntjes en het snelle reageren het erg fijn om samen met Henry een hypotheek af te sluiten. Binnen een week of drie was alles geregeld. Met een betrokken, vriendelijke en snelle omgang zijn wij heel tevreden. Wij raden het iedereen aan.


Olivier, 29 juni beoordeling 9

Snel en accurate service tegen absolute bodemprijs, wie is daar nu niet blij mee? Ben zelf 15 jaar hypotheekadviseur geweest en weet wat er bij komt kijken. Over prijs kwaliteit verhouding meer dan tevreden.


Jan Rijser, 11 juni beoordeling 10

Nu voor de 2e keer bij dit bedrijf een hypotheek afgesloten en wederom tot volle tevredenheid. De begeleiding van de hypotheekspecialist, de heer Henry Luigjes, was perfect. Hij heeft verstand van zaken, beoordeelt de ingestuurde documenten zeer snel, reageert ook bijzonder snel op mailtjes en is zeer goed bereikbaar. Indien er documenten niet werden goedgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan werd je zeer goed begeleid/geadviseerd om de juiste documenten aan te leveren. Hij anticipeerde ook heel goed op eventuele vragen van de geldgever. Ook de doorlooptijd was prima in orde. Ik had eerder goede ervaringen met Hypotheek24, maar FACN is absoluut van een hoger niveau. Een echte aanrader!!!!


Raymon, 11 juni beoordeling 10

Al eerder hebben we via Henry een hypotheek afgesloten. Aangezien dit zo naar tevredenheid ging zijn we nu voor een nieuwe woning vanzelfsprekend weer bij hem uitgekomen. Wederom top geregeld en toch nog een handige verdeeltip omtrent de hypotheek meegekregen ondanks dat de aanvraag bij ons zelf lag. Dank wederom!


J.M.G. Deen, 8 mei beoordeling 10

Hypotheek volledig laten verzorgen door FACN. Buitengewoon prettige contacten, hebben verstand van zaken, adviseren goed en handelen adequaat. Ondanks vrij complexe financiering heeft FACN er alles vlotjes doorheen geloodst. Resultaat: binnen enkele weken een hypotheek voor 20 jaar vast tegen de laagste rente. Chapeau!


Anoniem, 7 mei beoordeling 9

Als je weet wat je wilt met je hypotheek dan is dit een prima partij om een hypotheek voor je te bemiddelen. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er documenten werden aangeleverd. Geen overbodige poespas en al met al lagen de stukken binnen 2 weken na aanvraag bij de notaris. Ik kan deze partij zeker aanraden.
Andre Moquette, 28 april beoordeling 9

Zeer tevreden over de begeleiding bij het zelf afsluiten van de hypotheek. Henry Luigjes was zeer geduldig – ook bij mijn hier en daar kritische vragen over de soms overdreven bureaucratie die ik ervoer van de kant van de beoogde geldverstrekker.Anoniem, 21 april beoordeling 9

Wij zijn goed geholpen door FACN, na een vrijblijvend gesprek werd met een dag een hypotheekofferte aangevraagd. Communicatie gaat erg snel en wij zijn goed geholpen.Mark en Annemieke ten Bouwhuijs, 18 april beoordeling 10

Bij de aankoop van ons huis en alles wat daarbij komt kijken heeft Henry Luigjes ons heel goed begeleid. Wij konden met al onze vragen bij hem terecht en op onze mails hadden we altijd snel antwoord. Een erg positieve ervaring dus. Mochten we ooit weer een adviseur nodig hebben, dan nemen we zonder twijfel weer contact op met Henry.


Jan en Nienke van Asselt, 17 april beoordeling 10

Henry heeft ons op uitstekende wijze geholpen. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ons van goed advies voorzien in de verschillende hypotheekvormen. Op onze vragen kregen wij altijd tijdig reactie. Kortom, een echte aanbeveling.


Fam. Van Bokhorst, 15 april beoordeling 10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Henry Luigjes. Na een goed gesprek wisten we waar we aan toe waren en wat we konden. Nu binnen 1,5 maand alles rond en hebben we een huis gekocht. Henry, we willen je heel erg bedanken voor de goede adviezen en fijne samenwerking. Vriendelijke groet, Marcel & Jonna van Bokhorst.


Jo, 27 maart beoordeling 9

Ik zocht een eenvoudige hypotheek voor weinig kosten en dhr. Luigjes heeft dit vlot en correct voor mij weten te bemiddelen. Prettig dat het zo online kon.


Anoniem, 26 maart beoordeling 10

Zeer goed geholpen. Tijdens het hele proces vlot en deskundig geholpen. Goed, vriendelijk in het contact en doortastend en de afhandeling. Henry bewaakt het proces zorgvuldig en zorgt voor een minimale doorlooptijd. Zeker aan te bevelen!M. van Son, 23 maart Beoordeling

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.


Anoniem, 7 maart Beoordeling 10

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.W. Borstelaar, 29 februari beoordeling 8

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!Piet Vermeer, 18 februari, beoordeling 10

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Vakkundig en professioneel geholpen door de heer Luigjes. Top!Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Henry reageert snel, is duidelijk in wat er wordt verwacht en is prettig in de communicatie. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen telefonisch en via mail.E. van der Veer, 22 januari Beoordeling 10

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd en dat op een aangename snelle wijze? Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat uitstekend. Volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10


Anoniem, 9 januari 2020 Beoordeling 9

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.


J. Scheffer, 20 december 2019 Beoordeling 9

Uitstekende mensen die doen wat ze beloven. No nonsens en persoonlijke benadering. Prima bureau om “zaken” mee te doen!


Anoniem, 16 december 2019 Beoordeling 9

Professioneel en goed geholpen door de heer Henry Luigjes. Snelle respons, vakkundig en behulpzaam.Anoniem, 14 december 2019 Beoordeling 8

Heel professioneel en snel!


Nadine van de Beek en Melvin van Genderen, 27 november Beoordeling 10

Tijdens een paar bezoeken hebben mijn vriend en ik ontzettend veel informatie gekregen, informatie die heel belangrijk zijn om te weten. Toen wij eenmaal zo ver waren om alles te regelen is alles duidelijk en snel geregeld. Wij zijn blij hoe alles is verlopen.


Anoniem, 22 november 2019 Beoordeling 8

Vooral vakkundig en professioneel. Maar ook behulpzaam en zeer goed bereikbaar. Top.Stephan Moesman, 14 november 2019 Beoordeling 10

Buitengewoon goed en kundig geholpen door Henry Luigjes. Zoek niet verder, dit is DE beste!!!!


Anoniem, 5 november 2019 Beoordeling 10

Onze ervaring met FACN is bijzonder positief. Heldere informatie, een hele snelle afhandeling en een prettig contact.


Cor van Es, 5 november 2019 Beoordeling 10

Nadat mijn zoon en ik aan het begin van het jaar een hypotheek voor mijn zoon via Henry hebben geregeld nu zelf onze hypotheek overgesloten. Gezien de eerdere ervaring met Henry weer contact met hem gezocht. Weer ging alles gesmeerd en ik ben dan ook weer 100% tevreden en kan iedereen FACN aanraden. Henry bedankt en tot de volgende keer wanneer mijn andere zoon een woning kooptFamilie M.C. Paauw, 28 oktober Beoordeling 10

Na een duidelijk en helder adviesgesprek konden we daarna makkelijk doorpakken en hadden ze de hypotheek in no time geregeld. Zeer goed bereikbaar en proactief.


A.H. Kraai, 23 oktober Beoordeling 10

Wij hebben de dienstverlening van FACN als zeer prettig ervaren. Ze stellen de juiste vragen en denken goed met de klant mee. Ook verliep alles boven verwachting snel, de hypotheek was met een week geregeld, dit kwam mede omdat direct de voor ons juiste geldverstrekker aangedragen werd. Niets te klagen, van mij krijgen jullie een dikke 10

Anoniem, 22 oktober 2019 Beoordeling 10

Goede snelle service en geduld ook al veranderde ik nogal eens van hoe ik een polis precies wilde hebben. Klasse


Hillie van Norel, 21 oktober 2019 Beoordeling 9

Een zeer goede, fijne en ervaren hypotheekadviseur. Legt alles duidelijk uit en vragen waren nooit teveel. Zeker een aanrader!


Anoniem, 7 oktober 2019 Beoordeling 9

We hadden geen standaard vraagstuk die zo van de plank genomen kon worden. Maar met Henry zijn we op een goede manier er door heen gekomen. Het persoonlijke en directe contact was fijn. Bedankt Henry.


Pierre van der Kleij, 23 september 2019 Beoordeling 10

Bijzonder snel verlopen hypotheekaanvraag. Snelle beantwoording van vragen en het melden van nog niet juist verstrekte papieren voor de aanvraag. Kortom wij zijn dik tevreden met FACN.

Anoniem, 15 september 2019 Beoordeling: 10

Snel en goed geholpen!

Anoniem, 9 september 2019 Beoordeling: 9

Goede service, snelle actie en reactie op vragen

Gijs Evers, 3 september 2019 Beoordeling: 10

Henry luistert eerst heel goed naar je wensen en mogelijkheden. Daarna komt hij met een helder en begrijpelijk advies. Mocht je het niet begrijpen, dan vraag je het gewoon nog een keer. FACN is goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Er wordt heel snel geregeerd. Conclusie: helder, meedenkend en snel. Van harte aanbevolen!!!

Andre Hop, 22 augustus 2019 Beoordeling: 9

Wij zijn goed geholpen in de oriëntatie van mogelijkheden en voorwaarden. Ook goede begeleiding in het maken van de juiste keuzes, ook fiscaal gezien. Wij konden kiezen uit alle banken en geldverstrekkers. Begeleiding in het gehele traject van oriëntatie tot en met notaris, dus van A tot Z. Snel antwoord op onze vragen en geen vraag was te veel, zowel op kantoor, telefoon of per mail. Super tevreden over het tarief van het advies en de bemiddelingskosten in de relatie met de kwaliteit van het advies en de afhandeling.

Anoniem, 15 juli 2019 Beoordeling: 10

"Gedurende het aanvraagproces werd ik uitstekend op de hoogte gehouden en werd er snel op vragen antwoord gegeven, zelfs in vakantietijd. Wat mij betreft een geoliede machine!"

Eileen Bennenk, 2 juli 2019 Beoordeling: 8

"De aankoop van ons eerste huis. Onwijs spannend en er komt van alles over je heen. Gelukkig werden wij goed geadviseerd en begeleid bij het rond krijgen van onze financiering"

Dries en Berlinda Jongetjes, 24 juni 2019 Beoordeling: 10

"Wat zijn we fijn geholpen door Henry en Sietske. Geen vraag was teveel. Helder en duidelijk was de uitleg op onze vragen. Het koste wat moeite maar Henry heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk is onze hypotheek rond gekomen, dikke pluim!!!!"

Caglayan, 30 mei 2019 Beoordeling: 10

Henry was erg behulpzaam en professioneel. Het is echt iemand die snel doorpakt. Wij voelden ons geen nummertje. Binnen 12 dagen een bindend offerte. Waarvan 5 dagen door ons komt omdat we papieren nog niet op orde hadden. En 2 dagen weekend, dus binnen 5 dagen akkoord. Wow !!! Onze vorige woning duurde het 5 weken !!!!!


Anoniem, 3 mei 2019 Beoordeling: 10

Plezierig! Met respect voor het geduld om mij goed uit te leggen hoe één en ander mbt de aanvraag in elkaar steekt

Anoniem, 25 april 2019 Beoordeling: 8

Altijd snelle reacties, goed bereikbaar en heldere uitleg. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij hadden een goede ervaring

H van Engelen, 3 april 2019 Beoordeling: 10

Heel fijn geholpen door Henry met het regelen van onze hypotheek. Geen mal of vraag was teveel. Duidelijke uitleg over alles. Wat ook erg fijn is, ze regelen de opstalverzekering voor je huis ook mocht je dat wensen. Wij zijn zeer tevreden.


Gerhard Bronkhorst, 18 maart 2019 Beoordeling: 9

We hebben nu voor de tweede keer onze hypotheek afgesloten bij FACN. We zijn op een zeer snelle, prettige en kundige manier geholpen. Ik kan iedereen aanraden om via FACN hypotheken en verzekeringen af te sluiten!


Nadine, 12 maart 2019 00:09 uur beoordeling: 8

Ik ben door FACN geholpen met het afsluiten van een alimentatieverzekering. Door Henry en Sietske goed geholpen. Duidelijke informatie, goede terugkoppelingen en goed bereikbaar.


Peter, 9 maart 2019 18:22 uur beoordeling: 10

Prima werk. Duidelijke, korte communicatie en snel. Nadelen niet echt, veel vragen, maar dat ligt aan de bank. Schokkend wat die allemaal willen weten en vooral aan documenten willen zien. Dit is onze tweede hypotheek via FACN. In ieder geval goed en goedkoop in ons geval. Heel fijn.Van Laar, 21 december 2018 8:05 uur beoordeling: 10
In 1 woord, !!! UITMUNTEND !!!


Jurgen, 14 december 2018 20:48 uur beoordeling: 9

Snelle reactie, eenvoudige maar deskundige uitleg. Professionele indruk. Vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een topervaring!


Diane, 6 december 2018 16:11 uur beoordeling: 9

Ik ben heel tevreden met de dienstverlening van FACN. Ze hebben bemiddeld bij het oversluiten van mijn hypotheek. Als zelfstandige heeft de aanvraag iets meer voeten in de aarde maar alles is prima geregeld.


M. van C., 3 december 21:09 uur beoordeling: 9

Goede bereikbaarheid, goede service.


Erika en Rik, 24 november 2018 14:17 uur beoordeling: 10

Wij zijn super fijn geholpen door Henry. Zelfs in de vakantieperiode werd er tijd gemaakt en dat wordt zeer gewaardeerd! Onze keuze voor jullie is aan iedereen aan te raden!! Nogmaals super bedankt Henry!!


Henk, 21 november 2018 11:01 uur beoordeling: 10

Onze ervaring met Sietske en Henry is uitstekend! Zij zijn deskundig, nauwgezet en hebben vooral ook veel geduld! Er zijn veel tussenpersonen die liever willen verkopen dan meedenken met de klant. FACN behoort niet tot die categorie! Integendeel: onze ervaring is dat het belang van de klant voorop staat bij hun vriendelijke benadering. Een absolute aanrader!


Wildeman, 15 november 2018 14:01 uur beoordeling: 10

Gedurende het proces van overzetten van de hypotheek na echtscheiding, de bemiddeling van FACN en in het bijzonder Henry als zeer prettig ervaren.


Bronkhorst, 13 november 2018 8:52 uur beoordeling: 9

Na een duidelijk adviesgesprek te hebben gehad. Goed en snel geholpen met het regelen van een hypotheek. Bedankt hiervoor!


Cor van Es, 10 november 2018 9:47 uur beoordeling: 10

De prijs en de positieve reviews hebben mij doen besluiten om met FACN contact op te nemen. Geen idee wat moest verwachten maar het was een super ervaring.. Echt toppie zoals ik via de mail en ook telefonisch geholpen ben door Henry, altijd snel reacties terug op mijn mails en aan de telefoon uiterst vriendelijk. Ik zal daarom ook anderen zeker FACN aanraden. Henry bedankt!!!

Anoniem, 8 oktober 2018 20:06 uur beoordeling: 8

Goed geholpen door sietske!


Kolk, 22 september 2018 13:16 uur beoordeling: 9

Wij hebben onze hypotheek afgesloten bij Henry. Snel verlopen en een hele fijne samenwerking! Wij zijn zeer tevreden!


D., 14 september 2018 17:49 uur beoordeling: 9

FACN heeft ons al twee keer uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Zeer goed bereikbaar, direct reageren, goed meedenken en heel betrokken en alert tijdens het hele proces. Kortom, helemaal prima.


Anoniem, 6 september 2018 14:52 uur beoordeling: 10

Super! Snel, ondanks kleine vergissing accuraat, kort maar krachtig.


Dieneke, 4 september 2018 19:28 uur beoordeling: 10

Blij FACN als tussenpersoon te hebben gehad. Eerlijk advies, goede uitleg en altijd binnen 24 uur antwoord. Klantvriendelijk en snel helpt FACN je door het verplichte papierwerk heen.


E. van Lierop, 3 september 2018 15:11 uur beoordeling: 9

Prima dienstverlening voor een scherpe prijs en een snelle accurate reactie. Onze overlijdensrisico verzekering is geheel naar wens afgesloten.


Nico huisman, 9 augustus 2018 14:32 uur beoordeling: 10

Zeer goed geholpen, met dank aan Sietske en Henry. Alles wordt snel opgepakt en geregeld, je hebt er werkelijk geen omkijken naar, complimenten!


DV, 6 augustus 2018 12:35 uur beoordeling: 10

Zeer positieve ervaring. Klantgericht geholpen en snel en accuraat. Kosten concurrerend.


Breman, 2 augustus 2018 21:34 uur beoordeling: 8

Met Sietske van FACN hebben we erg prettig samengewerkt. Zij was duidelijk in wat ze voor ons deed, kwam afspraken na en handelde snel en reageerde snel op email. En dat voor een zeer redelijke prijs. FACN is een aanrader!


Raymon, 2 augustus 2018 7:29 uur beoordeling: 10

Kan niet anders zeggen dan dat alles helder en top geregeld is. Henry heeft alles snel en goed afgewerkt en antwoord ook altijd vlot. Aanrader voor het afsluiten van je hypotheek!


Anneke, 12 juli 2018 14:08 uur beoordeling: 10

Via FACN heb ik een execution only AOV afgesloten. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Sietske Meewis van FACN. Deskundig, betrouwbaar en snel handelen zijn typerend wat mij betreft. Dank voor het meedenken en de uitstekende service! Ik kan FACN van harte aanbevelen.


Gerjan, 12 juli 2018 21:06 uur beoordeling: 10

Via familie kwamen wij uit bij Henry Luigjes voor een hypotheek. Hij heeft ons vakkundig, snel en goed geholpen. De communicatie verloopt soepel en snel. Wij kunnen FACN aan iedereen aanbevelen.


MDamen, 9 juli 2018 0:42 uur beoordeling: 10

IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN


Tim, 8 juli 2018 23.49 uur beoordeling: 10

Sietske communiceert helder en transparant en komt na wat ze toezegt. Ik kan FACN van harte aanbevelen en heb zelf mijn hypotheek execution only en AOV execution only via haar afgesloten.


M. Damen, 7 juli 2018 00:42 uur beoordeling: 10

IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN (Henry Luigjes) en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN


G. Mulder, 25 juni 2018 13:35 uur beoordeling: 10

Dankzij FACN hebben wij een hypotheek afgesloten welke goed bij ons past! Hierbij zijn we door Henry goed geadviseerd en was er altijd ruimte voor vragen. Kortom; Henry bedankt voor je advies en plezierige samenwerking!


Jos Boswerger, 23 juni 2018 18:36 uur beoordeling: 10

Ik moest door de perikelen rond het nabestaandenpensioen bij het ABP een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ik werd door een kennis op FACN gewezen en Henry Luigjes en Sietske Meewis hebben mij hierbij zeer snel en correct geholpen. Compliment en dank aan hen.


Jan en Jeannette van Lagen, 14 juni 2018 07:08 uur beoordeling: 10

We wonen inmiddels al een aantal jaren in ons huis, Henri heeft ons toen met de aankoop duidelijk geadviseerd, en als er wat vragen zijn dan staat Henri altijd klaar. Wij vinden FACN een fijn bedrijf en we bevelen dat een ieder aan


G. van de Veen, 12 juni 2018 22:47 uur beoordeling: 10

Door de goede ervaringen met FACN bij een eerdere hypotheek hebben wij voor een nieuwe hypotheek wederom bij hen aangeklopt. Super geholpen, lekker duidelijk en vlot. Wat ons betreft een aanrader!/b]

H. Liskens, 14 mei 2018 15:24 uur [b]beoordeling: 10


"Perfecte dienstverlening en service. Men gaat verder dan je bij een excecution only hypotheekbemiddeling mag verwachten. Zeer goede service en dienstverlening. Speciale dank aan Henry. Top!"

F. Ruitenberg, 8 mei 2018 18:52 uur beoordeling: 10

"Henry heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Er zaten nog wat haken en ogen aan maar dat heeft hij netjes en snel opgelost. zeer vriendelijk en goed persoonlijk contact. Aanrader"


L. de Blij, 15 maart 2018 14:57 uur beoordeling: 9

"Ik ben erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid en de lage bemiddelingskosten. Echt een aanrader. Bedankt Henry Luigjes en Sietske Meewis :)"


J.H. Bink, 27 febrauri 2018 17:42 uur beoordeling: 9

"Overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Dankzij Sietske Meewis uitstekend verlopen."


Anoniem, 23 februari 2018 12:56 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte verwerking!"


Froukje Cleton, 2 februari 2018 8:17 uur beoordeling: 8

"FACN is een professioneel en servicegericht bedrijf. Ze werken snel en accuraat."


Henk de Ruiter, 30 januari 2018 21:49 uur beoordeling: 10

"Complimenten voor de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering. Deze gaan vooral naar Sietske. Zij stond mij deskundig een vriendelijk te woord, reageerde direct op mails en belde terug indien nodig. Na een onaangename verrassing van het ABP waardoor ik en velen met mij onverwachts deze verzekering moesten afsluiten, geeft het feit dat dit allemaal op tijd gebeurd is weer rust."


Cees Ketelaars, 29 januari 2018 18:15 uur beoordeling: 10

"Zeer professioneel, accuraat en snelle afhandeling van onze polissen. Speciale dank aan sietske Meewis.. Met vr groet"


Gert Verbeek, 26 januari 2018 19:59 uur beoordeling: 9

Overlijdensrisicoverz. afgesloten. Alles keurig en snel geregeld. Was aan bemiddeling 95,- euro kwijt ipv 250, euro bij andere aanbieders.


Annette v. O., 31 december 2017 0:08 uur beoordeling: 9

Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering t.b.v. een eventuele nabestaandenvoorziening is door bemiddeling van Sietske Meewis uitstekend verlopen. Snelle afhandeling via de mail. En ook telefonisch snel bereikbaar voor eventuele vragen. Zeer aan te bevelen. Je wordt goed geholpen.


Herman, 22 december 2017 16:18 uur beoordeling: 9

Bijzonder vlot en goed geholpen. Normstellend.


Jakob Zuur, 4 december 2017 18:08 uur beoordeling: 10

Ik heb een fantastische medewerking gehad van FACN.met het tot stand komen van mijn overlijdensrisicoverzekering. Al met al ben ik een zeer tevreden client .


Axel, 4 december 2017 15:49 uur beoordeling: 9

"Ik moest op korte termijn een levensverzekering regelen en dat is door de uitstekende service gelukt. Ik werd snel, efficient en vriendelijk geholpen."


Jos T., 22 november oktober 2017 13:26 uur beoordeling: 9

Snel, effectief en doelgericht. Kortom uitstekende service.


Anoniem, 25 oktober 2017 9:28 uur beoordeling: 9

Op een zeer correcte en snelle manier ben ik in samenwerking met FACN tot een juist hypotheek gekomen. Ik raad een ieder aan ook van hun diensten gebruik te maken.


Siem, 13 september 2017 13:21 uur beoordeling: 9

Snel, en uitstekend geregeld


Lars, 11 september 2017 21:17 uur beoordeling: 10

Zeer snelle procedure, alles online af te handelen. Wie heeft er een fysieke tussenpersoon nodig. Hele proces duidelijk uitgelegd en heldere en prijstechnisch scherpe voorwaarden. Ben erg tevreden.


Jo Bosten, 4 september 2017 16:34 uur beoordeling: 10

Ik was op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering. FACN en dan met name Sietske heeft zich heel veel moeite gedaan om mij hieraan te helpen. Haar communicatie was heel prettig en de gehele klantbenadering zeer professioneel. Uiteindelijk is het naar volle tevredenheid gelukt.


Henk, 1 augustus 2017 9:58 uur beoordeling: 10

Gewoon top: snel, duidelijk en flexibel. Zou niet kunnen bedenken wat beter kan.


Job, 30 juli 2017 21:24 uur beoordeling: 9

Henry heeft ons perfect geholpen. Assertief, punctueel en meedenkend.


B. Bessems, 25 juli 2017 17:09 uur beoordeling: 9

Zeer goed en snel geholpen door Sietske. Ze is erg behulpzaam en correct


G. Jacobs, 3 juli 2017 13:38 uur beoordeling: 9

Henry heeft ons uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag en overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft onze aanvraag tijdens alle stappen nauwkeurig in de gaten gehouden, en hij heeft ons zelfs nog een keer s avonds opgebeld omdat er iets niet duidelijk was. Aanrader.


Van V., 21 juni 2017 11:07 uur beoordeling: 9

FACN heeft mij erg goed en adequaat geholpen met de offertes en afhandeling van diverse verzekeringen en aanvullende vragen op korte termijn geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden, telkens binnen een dag. Een aanrader.


AJ van Veen, 12 juni 2017 9:08 uur beoordeling: 9

Vlot, Prettig en Accuraat. Eindelijk een adres waarbij je een AOV kunt afsluiten zonder onnodige en blijvende kosten van een onderhoudsabonnement.


Peter v Bokhorst, 8 juni 2017 15:24 uur beoordeling: 9

Wij zijn meer dan super goed geholpen, Facn heeft ons echt aan een hypotheek geholpen wat ons het beste paste. Super bedankt!


J. Schoemaker, 6 juni 2017 11:14 uur beoordeling: 9

Wij zijn bij de keuze en de samenstelling van de nieuwe hypotheek voortvarend, helder, deskundig en bijzonder vriendelijk geholpen door mevrouw Meewis. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat w.o. de lage rente en de duur van de lening. Applaus!


EvN, 19 mei 2017 16:03 uur beoordeling: 9

Zeer tevreden, snelle reactie, meedenkend en ook telefonisch zijn we goed geholpen. Een aanrader!


I int Veld, 15 mei 2017 14:13 uur beoordeling: 10

Prettig telefonisch contact en uiterst snelle afhandeling. Prima!


René Boer, 12 mei 2017 9:06 uur beoordeling: 9

Mijn 1e ervaring met FACN: snel, professioneel, vakkundig en een prima prijs (ipv provisie). Bij TAF via FACN een overlijdens risicoverzekering aangevraagd. FACN communiceert razendsnel per mail, vakkundig. Razendsnelle medische en technische acceptatie bij TAF. En snel een polis en polisvoorwaarden. FACN kan ik iedereen aanraden!


PT Middendorp, 10 mei 2017 10:48 uur beoordeling: 10

Zeer vriendelijk, correct, betrouwbaar en adequaat handelen staat bij Sietske blijkbaar hoog in het vaandel en dat voor een redelijke prijs. Ik kan niet beter wensen en ben dan ook dik tevreden met de wijze waarop mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering door FACN is behandeld.


A.C. Visser, 9 mei 2017 19:02 uur beoordeling: 9

Ik ben door het personeel van FACN snel. klantvriendelijk en deskundig geholpen. Telefonisch contact naar aanleiding van de aanvraag verliep prima. Zeer tevreden.


W Lam, 28 april 2017 09:25 uur beoordeling: 10

Complexe vragen van onze kant. Prima oplossingen voorgesteld door mevrouw Sietske Meeuwis. Daarnaast ook snel en correct en geeft duidelijk antwoord. Houdt achter de schermen de aanvragen in de gaten. Het afsluiten van een verzekering was o.a. om deze redenen een fluitje van een cent. Bedankt voor uw inspanningen en geduld. Top!