Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Hypotheekadvies op uurtarief en urendeclaratie

U wilt graag onafhankelijk professioneel advies over uw financiële situatie of hypotheek(on)mogelijkheden tegen een uurdeclaratie? Natuurlijk kan dat ook.

Financieel Adviescentrum Nederland (FACN) geeft erkend advies op alle financiële gebieden en verzekeringen zonder provisiebelangen.

Het vaste uurtarief is 95,- (soms vrij van BTW). Uiteraard factureren wij compleet met urenverantwoording en werkzaamheden.

Neem gratis contact op en vraag naar de mogelijkheden.

terug naar werkwijze

De vergoeding van hypotheekadvies van een Hypothecair planner kan op basis van urendeclaratie. In sommige situaties beiden wij u tevens de mogelijkheid op basis van een vaste prijs een compleet hypotheekplan te laten maken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

De kosten van een hypotheekplan zijn afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw financiële situatie. Meestal is het mogelijk om op basis van een eerste gesprek een indicatie te geven van de totale kosten.

Sommige klanten hebben een eenvoudig te beantwoorden vraag of willen hun huidige hypotheeksituatie opnieuw bekijken met een onafhankelijk hypotheekadviseur; anderen willen graag overgaan tot aankoop of vermogensplanning. Het uurtarief bedraagt in alle situaties 95,00 (soms exclusief BTW)

Geen producten of verkoop van hypotheken; alleen 'maar' advies

In tegenstelling tot andere hypotheekadviseurs, biedt onze Hypothecair Planner geen financiële producten aan. Er is dus geen belang bij de verkoop van producten. Indien gewenst kunnen wij ook de bemiddeling verzorgen bij de uitvoering van het advies.

Naast de onafhankelijke hypothecair planners vindt u ook planners bij sommige banken en verzekeringskantoren. Hun bron van inkomsten bestaat uit provisies verkregen uit de verkoop van financiële producten. Conform de wet dienen zij u voorafgaand aan het advies in te lichten over de wijze waarop u voor hun advisering betaalt.

Adviesgesprek aanvragen