Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Huurwoning kopen: hypotheek nodig?

Uw huurwoning kopen? Hypotheek nodig? Wij adviseren u graag!

Uw woningcorporatie biedt u de mogelijkheid uw huurwoning te kopen. Een unieke kans! Maar hoe gaat u dat financieren? Welke hypotheek sluit aan op úw wensen en financiële mogelijkheden?

Persoonlijk en goedkoop hypotheekadvies bij het kopen van uw huurwoning

Het is niet eenvoudig die hypotheek te vinden die ú op het lijf geschreven is. Het aanbod is groot en de materie complex. Wij helpen u graag.

Wij brengen uw woonwensen in kaart, maken een analyse van uw financiële situatie en komen met een persoonlijk hypotheekadvies hoe u het beste uw huurwoning kunt kopen.

Omdat wij volledig onafhankelijk werken en zelfstandig zijn, kunnen we een oplossing aanreiken die ú de juiste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

U begint bijvoorbeeld al met lage vaste advieskosten voor uw huurwoning hypotheek via FACN, dat is uw eerste voordeel!

Geïntegreerde aanpak

FACN verzorgt uw hypotheek tot in de puntjes. Maar wij kunnen méér voor u betekenen. Zo kunnen wij u ook adviseren over een passende inboedel- en opstalverzekering, zodat uw woning en spullen goed verzekerd zijn. Graag stellen we een compleet verzekeringspakket voor u samen.

Voor een totaaladvies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Reageren of meer weten?

Wilt u een vrijblijvend, professioneel en persoonlijk hypotheekadvies voor een hypotheek bij het kopen van uw huurwoning? Bel ons dan op 0577 - 408 000 of gebruik ons contactformulier . Wij zijn u graag van dienst!

Regel de hypotheek voor uw huurwoning tegen de laagste afsluitkosten via FACN.