Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Wat is execution only zonder advies

donderdag, 25 februari 2010

Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij de klant alles beslist en de financiële onderneming alleen de orders van de klant uitvoert. Execution only is dan ook bedoeld voor die mensen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen.

Met deze vorm van dienstverlening komen wij tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten waarin wij bemiddelen.

Execution only houdt dus in:

* Dat wij uitsluitend bemiddelen in de totstandkoming van de overeenkomst tussen u en de verzekeraar, de bank of enige andere aanbieder van financiële producten;

* Dat u van ons alle productinformatie ontvangt van de door u gekozen aanbieder;

* Dat wij u niet adviseren en derhalve ook niet kijken naar andere en/of betere oplossingen en voorwaarden, zodat wij niet aansprakelijk zijn als achteraf blijkt dat het financiële product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie of dat er betere alternatieven mogelijk waren;

* Dat wij u niet informeren over de eventuele fiscale gevolgen van de aanschaf van het financiële product.

* Het afsluiten van het financiële product van uw keuze kunnen wij alleen indien wij een agentschap hebben van de aanbieder van het financiële product.

U hoeft of wilt géén voorafgaand hypotheekadvies meer maar wel uw hypotheek goedkoop afsluiten?

Execution only hypotheek afsluiten: volledige service, geen provisie, geen hypotheekadvies.

De wet kent de term ‘execution only’. U weet dan welke hypotheekofferte u wilt, u hoeft geen advies meer. U vraagt alleen via FACN uw hypotheekofferte o.b.v. execution only aan met de laagste afsluitkosten en zonder provisie!

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij grote groepen (ervaren) consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen. Deze groep heeft geen behoefte meer aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

STAPPENPLAN EXECUTION ONLY HYPOTHEEK OFFERTE
- u stuurt het hypotheek aanvraagformulier execution only in met de gegevens van uw keuze
- of u gebruikt het contactformulier
- na ontvangst nemen wij direct contact met u op
- wij checken uw hypotheekofferte en zorgen dat uw dossier bij de geldverstrekker komt
- wij zorgen dat uw execution only hypotheekofferte tegen de laagste afsluitkosten wordt behandeld.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.