Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Tot wel 18% korting op REAALOndernemers AOV gedurende de gehele looptijd

donderdag, 12 juli 2018

Sluit u een REAAL Ondernemers AOV in combinatie met het REAAL ZZP Pakket voor de Zaak of REAAL Bedrijven Totaalplan, dan ontvangt u mogelijk tot wel 18% korting gedurende de gehele looptijd. Per 1 juli 2018 is de instapkorting verbeterd, de prijs verlaagd voor beroepsklasse 2 en de voorlopige dekking uitgebreid.

Standaard of doorlopende instapkorting
Nieuwe klanten die een REAAL Ondernemers AOV afsluiten kunnen kiezen voor de standaard instapkorting van 40% in het 1e jaar, 20% in het 2e jaar en 10% in het 3e jaar. Of voor een nieuwe optie: een doorlopende korting van 8% gedurende de gehele looptijd van de verzekering.

Premieverlaging beroepsklasse 2
De premie in beroepsklasse 2 heeft REAAL structureel met 5% verlaagd! Dankzij de premieverlaging staat de Reaal Ondernemers AOV nu bijna altijd in de top 3 van aanbieders met vergelijkbare producten. De premieverlaging geldt voor nieuwe- en bestaande klanten. Bestaande klanten ontvangen hier een brief over.

Uitbreiding voorlopige dekking
REAAL heeft de voorlopige dekking bij een ongeval uitgebreid. De voorlopige dekking wordt verleend voor het risico van arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval.
De maximale uitkeringsduur is tot aan de aangevraagde eindleeftijd, onder aftrek van de gekozen eigenrisicotermijn. Dit was voorheen maximaal 730 dagen.
De uitkering is onder andere afhankelijk van de verzekerde jaarrente(s) die je klant heeft aangevraagd. De uitkering is verhoogd van maximaal 22.000 naar maximaal 55.000 per jaar.

Speciaal voor deze actie heeft REAAL een landingspagina gecreëerd waarop alle informatie terug te vinden is; lees meer.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.