Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Verbeterde Verzilverhypotheek Florius

maandag, 10 juli 2017

Op maandag 3 juli 2017 heeft Florius de vernieuwde Florius Verzilver Hypotheek geïntroduceerd.

Met de Florius Verzilver Hypotheek kunnen klanten gebruik maken van de overwaarde van hun woning. Daardoor krijgt de klant meer financiële ruimte. En het bedrag dat de klant leent, kan vrij worden besteedt.

Florius heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd. Er kan een hoger bedrag worden opgenomen uit de overwaarde van de woning. En klanten hebben meer flexibiliteit bij het opnemen van bedragen bij aanvang van de hypotheek en gedurende de looptijd.

Zekerheden
De Florius Verzilver Hypotheek heeft een aantal zekerheden. Zo kent deze hypotheekvorm een unieke garantie waardoor een restschuld kan worden voorkomen (onder voorwaarden). Deze garantie geldt ook voor erfgenamen. Daarnaast betaalt u een vast rentepercentage gedurende de gehele looptijd en blijft uw woning uw eigendom.

Voorwaarden
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Florius Verzilver Hypotheek in aanmerking te komen en om gebruik te kunnen maken van de garantie op geen restschuld:

De jongste aanvrager moet ten minste 60 jaar zijn;
U bent, eventueel samen met uw partner, eigenaar van én bewoner van het huis;
Bestaande hypotheekschulden moet u eerst aflossen. Dit kan via de Florius Verzilver Hypotheek, maar ook uit eigen middelen;
Uw huis moet goed onderhouden worden;
Uiteindelijk wordt uw huis verkocht tegen de op dat moment geldende marktprijs.

Wat te doen bij overlijden of verhuizen?
De Florius Verzilver Hypotheek moet binnen 12 maanden na verhuizen of overlijden van de langstlevende schuldenaar afgelost worden. Onze Nabestaandendesk helpt u graag om de zaken rond de hypotheek en overlijden zorgvuldig af te handelen. Het afhandelen van de hypotheekzaken van de overledene begint bij het melden van het overlijden bij de Nabestaandendesk.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.