Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

MOVIR Soepel & Zeker AOV: ook voor starters

dinsdag, 15 november 2016

Sinds begin 2015 verzekeren ook landbouwers, winkeliers, schilders, fotografen en mensen met honderden andere beroepen zich met de Soepel&Zeker AOV bij Movir.

Steeds kijkt MOVIR hoe zij haar producten en diensten zo goed mogelijk kan laten aansluiten bij de wensen van de klant. Dit heeft geleid tot verbeteringen die de MOVIR Soepel&Zeker AOV nu ook dé arbeidsongeschiktheidsverzekering voor starters maken.

Wat heeft MOVIR verbeterd?

Speciaal voor startende ondernemers heeft MOVIR:

- de premie voor de kortlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Kort’) verlaagd.
- het makkelijker gemaakt om over te stappen van een kortlopende verzekering naar een langlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Lang’), of vice versa. Een validiteitsverklaring volstaat.

Hoeveel lager wordt de premie?

De premie die de relatie betaalt wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de leeftijd, het beroep, de eigen risicotermijn en de eindleeftijd. De premie gaat gemiddeld met 19 procent omlaag. Voor sommige ondernemers blijft de premie gelijk.

Toch profiteren ook zij van bovenstaande aanpassingen doordat ook zij makkelijk kunnen overstappen naar een langlopende Soepel&Zeker AOV als ze bijvoorbeeld meer gaan verdienen en/of meer zekerheid willen.

[https://movir.nl/]Bereken eenvoudig de premie van de MOVIR Soepel & Zeker AOV[/url]

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.