Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Aegon dekt annuleringskosten ook zonder negatief reisadvies

maandag, 19 augustus 2013

Woensdag 14 augustus 2013 is de noodtoestand uitgeroepen in Egypte. Veel reizigers die in de komende weken naar Egypte zouden gaan, willen om die reden niet meer naar het land afreizen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft afgelopen woensdagavond het negatieve reisadvies aangescherpt:

'Badplaatsen aan de Rode Zee worden nog niet ontraden, maar men moet extra waakzaam zijn, demonstraties mijden en aanwijzingen van de autoriteiten opvolgen. Aangeraden wordt in de hotels te blijven.'

Het Calimiteitenfonds vergoedt alleen annuleringen voor Caïro, Luxor en de Nijl. De Calamiteitencommissie heeft nog geen besluit genomen over Hurghada en Sharm-el-Sheikh.

U kunt bij Aegon aanspraak doen op uw annuleringsverzekering, ook zonder negatief reisadvies.

Als u op vakantie gaat, wilt u kunnen genieten. Zorgen over veiligheid en onvoorziene omstandigheden passen daar niet bij. Daarom dekt Aegon ook de annuleringskosten als u naar andere gebieden in Egypte gaat dan Caïro, Luxor en de Nijl.

Hoe kunt u annuleren?

Het is belangrijk een mogelijk verzoek voor vergoeding van de annuleringskosten zo snel mogelijk in te dienen. De gebruikelijke afspraak in de polisvoorwaarden is dat dit binnen 3 x 24 uur na de onverwachte omstandigheid gebeurt.

U kunt AEGON bellen op het speciale nummer (088) 344 00 00.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.