Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Zwangerschap en AO risico opgepakt door MOVIR

donderdag, 28 juni 2012

Proud Mom heeft op basis van eigen ervaring en met bijdrage van verschillende universiteiten een concept ontwikkeld. De resultaten voor moeder waren voor Movir dusdanig overtuigend dat Movir op 21 juni 2012 een samenwerkingsovereenkomst tekende met Proud Mom.

Movir biedt vrouwelijke verzekerden nu rondom een bevalling kosteloos professionele begeleiding aan door Proud Mom: een programma voor carrièremoeders dat is ontwikkeld in samenwerking met verschillende universiteiten.

Daarmee ziet de verzekeraar voor zakelijke en medische professionals kansen om het risico op arbeidsongeschiktheid na een zwangerschap te verkleinen.

Vrouwelijke verzekerden van Movir kunnen voortaan tot twaalf maanden na de bevalling kosteloos gebruikmaken van het Work-life pakket van Proud Mom. De werkende moeder krijgt ondersteuning bij het creëren van de juiste balans tussen de werk- en thuissituatie. Er wordt een persoonlijk programma opgesteld dat bestaat uit work-life-coaching en begeleiding van een personal trainer en een voedingsadviseur. De inhoud van de gesprekken wordt vertrouwelijk behandeld en blijft tussen de verzekerde en Proud Mom.

zie ook: www.goedkoopste-aov.nl voor alles over MOVIR AOV's zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.