Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

MOVIR opnieuw beste AOV verzekeraar

vrijdag, 16 december 2011

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is door brancheorganisatie Adfiz opnieuw uitgeroepen tot beste inkomensverzekeraar. Adfiz (voorheen NBVA en NVA) presenteerde de uitkomsten van het negende Prestatie Onderzoek onder verzekeraars tijdens de Verzekeringsbranchedag op 29 november in Utrecht. Movir-directeur Louis van Drunen ontving de prijs uit handen van Adfiz-voorzitter Loek Hermans.

Assurantie-koepelorganisatie Adfiz houdt een periodiek onderzoek, uitgevoerd door GfK Panel Services, waarbij verzekeringsmaatschappijen op verschillende punten worden vergeleken. Het Prestatie Onderzoek is onderverdeeld in de productgroepen Schade, Leven Individueel, Leven Collectief, Ziektekosten, Uitvaart en Inkomen. Aan het onderzoek hebben in totaal 1.073 intermediairs deelgenomen.

Hoge score
Voor de productgroep Inkomen zijn er 505 intermediairs die hun oordeel over diverse verzekeraars hebben gegeven. Er wordt onder meer geoordeeld over de kwaliteit van hun producten, de bereikbaarheid en de stroomlijn van de processen.

Movir komt als inkomensverzekeraar op de eerste plaats, gevolgd door De Amersfoortse en AEGON. Overall wordt de dienstverlening van Movir met een 7,68 gewaardeerd. Het gemiddelde rapportcijfer voor inkomensverzekeraars is een 7,00.

Kwaliteit
Aspecten waar Movir vooral goed op scoort zijn ‘Kwaliteit claimafhandeling’, ‘Kwaliteit product’ en ‘Kwaliteit en foutloosheid offertes en polissen’.

In het vorige Prestatie Onderzoek, dat Adfiz in 2009 hield, eindigde Movir ook al op de eerste plaats in de categorie inkomensverzekeringen. Movir prolongeert dus haar titel.

Kleine verzekeraar
Movir-directeur Louis van Drunen: “Het valt op dat enkele grote verzekeraars (Aegon, Delta Lloyd, Avéro Achmea) behoorlijk stijgen, terwijl kleinere verzekeraars een dalende trend laten zien. Des te mooier is het dat Movir als kleine specialistische arbeidsongeschiktheidsverzekeraar de nummer 1 positie heeft weten te behouden en zelfs een stijging laat zien.” (bron: MOVIR)

Meer weten over de AOV's van MOVIR? Kijk dan via www.goedkoopste-aov.nl naar alle informaie. Wist u dat u elke AOV van MOVIR via ons provisievrij kunt afsluiten? Hiermee behaalt u nog eens 12,5% doorlopende premiekorting!

ander nieuws over MOVIR via www.goedkoopste-aov.nl:

Starterskorting ook bij MOVIR
93% beveelt MOVIR aan
Verlaging tarieven MOVIR medici
MOVIR acceptatie versoepeld
Movir deelt winst wederom met advocaten


« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.