Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

SmartPhone meest geclaimd op reisverzekering

vrijdag, 28 oktober 2011

Mobiele telefoons zijn dit jaar de meest geclaimde artikelen op de reisverzekering, zo meldt de Europeesche. In 15% van de claims ing het om een beschadigde of gestolen telefoon. Dit percentage was vorig jaar nog 11%.

De voormalig koploper - de fotocamera - is hiermee van zijn troon gestoten. De claims hiervoor bedragen toch nog steeds 14% an alle reisclaims.

Volgens de Europeesche ligt de multifunctionaliteit van moderne mobiele telefoons ten grondslag aan het grote aantal claims. Bekijk hier de online reisverzekeringen van de Europeesche.

"Veel Nederlanders nemen deze mee op vakantie. Omdat hij bovendien intensief gebruikt wordt, is de kans op beschadiging ook veel groter."

Andere veelgeclaimde items zijn koffers en tassen (10%) en de bril (9%). "Dit jaar werden meer 'gewone' brillen geclaimd dan zonnebrillen."

Volgens de Europeesche draagt inmiddels 60% van de Nederlanders een bril of contactlenzen.

De tabletcomputer, inmiddels in het bezit van een op de acht Nederlanders, staat nog niet in de top 10. Wel neemt ruim de helft van de eigenaren de tablet mee op vakantie.

Met de recente, enorme groei in verkoop van smart phones en laptops, is CoverYou zich gaan toeleggen op de verzekeringen van dit soort en allerlei vergelijkbare mobiele apparatuur.

CoverYou Verzekeringen (CoverYou), een reeds 26 jaar internationaal opererende verzekeringsintermediair, biedt sinds een jaar ook haar verzekeringen voor laptop, smartphone en Tablet aan via het internet.

CoverYou biedt online verzekeringen aan voor laptops, Tablets, I-Pads en mobiele telefoons.

Bereken hieronder de premie voor je laptop verzekering of gsm of tablet:

GSM online verzekeren
Laptop online verzekeren
Tablet online verzekeren

Een laptopverzekering of notebookverzekering duur? Het wordt pas duur als er iets gebeurt en je hebt geen CoverYou All Risks Laptopverzekering!

Kijk hieronder voor de verschillende dekkingen van de laptopverzekeringen:

All Risks Laptopverzekering (ook voor Notebook, MacBook)

Dekking tegen beschadigingen aan de apparatuur door brand, water of onvoorziene gebeurtenis, ZONDER Eigen Risico.

• Beschadiging door brand
• Beschadiging door vocht
• Vallen en stoten
• Diefstal na braak (of geweld/dreiging van geweld)
• Geen eigen risico
• Flexibele verzekeringsperioden van 1, 2 of 3 jaar
• Reparatie niet meer haalbaar? Dan heb je recht op vervanging d.m.v. een gelijkwaardig product.

Gelijkwaardig product = een laptop van dezelfde soort, met specificaties en eigenschappen die zo dichtbij mogelijk aan de eigen laptop komen.

De CoverYou laptopverzekering geldt ook als Notebook-verzekering, Netbook-verzekering, MacBook-verzekering.

Verlengde Garantie

CoverYou neemt de verantwoordelijkheid van de fabrikant over na het aflopen van de fabrieksgarantie van uw laptop, notebook etc.. Je behoudt het onbezorgde gevoel met de CoverYou Verlengde Garantie Verzekering voor maximaal 3 jaar, inclusief de fabrieksgarantie.

Combinatie All Risks & Verlengde Garantie

Door het afsluiten van de combinatie All Risks & Verlengde Garantie Laptopverzekering heb je jouw laptop op de meest volledige manier beschermd.

CoverYou Verzekeringen is ook actief op de Duitse markt. Daarnaast kunnen CoverYou Verzekeringen voor mobiele apparatuur in alle landen van de EU worden aangeboden.

« Terug naar nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuws- brief en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.